Väggprofiler

Samtliga kvaliteter hos vår fasad- och takplåt är framtagna för att klara svenska klimatförhållanden, vilket gör att det är en investering som blir lönsam i många år.

Vi har detaljinformation om de olika kulör- och ytbeläggningarna under kulörsystem >>

VP45

Vägg

VP20 A,B

Vägg

VP20 LS

Vägg

Classic 475

Vägg

Pannplåt

Vägg

Purl

Vägg

Sinus 18

Vägg

VP35

Vägg

VP19

Vägg

Sinus 45

Vägg

Våra väggprofiler

Vår VP20 LS är en av de mest sålda trapetsprofiler som finns på marknaden. Detta eftersom profilen med sitt 35/35-utseende passar på de flesta hus, ekonomi- och industribyggnader. Det finns många vinster med att montera plåt på väggarna. Materialet är tämligen underhållsfritt, binder inte fukt och är oorganiskt. Perfekt för dig som vill minska risken för svampangrepp och fuktskador. Helt enkelt en väggprofil du kan lita på i längden.

 

Tillverkning för tuffa miljöer

Plåt är ett tacksamt material som är lätt att forma och fungerar som ett fördelaktigt skydd i vårt nordiska klimat. I vår egen produktion tillverkar vi dagligen väggprofiler i skräddarsydda varianter. Det ger dig valfrihet och möjlighet att välja mellan flera inspirerande kulörer för att hitta ett tak som passar dig enligt dina preferenser.

 

Ett naturligt val för många

Att välja plåt har sedan många år tillbaka varit ett givet val för många. Idag kan vi se plåt beklä såväl hus i bostadsområden i storstäder som industrilokaler på landsorten.  Ett material som är perfekt anpassat för tuffa miljöer i regniga kustnära miljöer, hårt belastade industrier eller områden som innehåller höga salter och sura föroreningar. Väggprofiler i plåt har enastående härdighet och blir därför ett självklart val för många.

 

Upplev vinsten med väggprofiler från Nordprofil

Att vara fastighetsägare till en byggnad med väggprofiler av plåt kräver en minimal insats, år efter år. Skydda din fasad och slipp lägga tid på underhållsarbete. Ett byggmaterial med längre livslängd får man leta länge efter. Vi på Nordprofil tillverkar produkter av högsta kvalité till rätt pris. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Hitta hit

Bragegatan 2 
974 36 Luleå

Kontakta oss

Jobb

Cookies

GDPR