Takprofiler

Samtliga kvaliteter hos vår fasad- och takplåt är framtagna för att klara svenska klimatförhållanden, vilket gör att det är en investering som blir lönsam i många år.

Vi har detaljinformation om de olika kulör- och ytbeläggningarna under kulörsystem >>

Exklusiv

Tak

Elegance

Tak

Pannplåt

 Tak

Classic 475

Tak

TRP20 30 – 72

Tak

TRP20 LS

Tak

TRP45

Tak

Elit

Tak

Sinus 45

 Tak

Sinus 18

Tak

Självbärande

Tak

Brett sortiment av olika profiler 

Plåttak är en svensk klassiker som sedan många år tillbaka beklätt många av våra hustak. Att använda plåt som takprofil gör taket otroligt hållbart och tåligt. Sett till vårt nordiska klimat är det viktigt att taket skyddar ditt hus under såväl det iskalla snöovädret som de regniga höstkvällarna och varma sommardagarna. Vi har ett brett sortiment av olika profiler och kulörer vilket gör det enkelt att hitta rätt plåttak för ditt hus.

 

Stor valmöjlighet bland olika takprofiler

Hos oss hittar du ett brett utbud av takprofiler i plåt då tillverkningen sker i vårt eget plåtslageri. Den funktionella plåten går att beställa helt enligt dina önskemål där vi gärna hjälper dig att få ihop helheten. Som Norrlands största tillverkare av byggplåt distribuerar vi idag material till hela landet, alltid med främsta mål att leverera rätt produkt, i rätt tid till rätt pris.

 

Personal med gedigen erfarenhet
Med 30 erfarna medarbetare som brinner för att leverera takprofiler med bästa kvalité garanterar vi dig en produkt som håller i längden. Via vår kundtjänst får du gärna vägledning inför dina val, oavsett om det gäller en mindre friggebod eller en omfattande hallbyggnation.

 

Kontakta oss

Vi vill dela med oss av vårt stora kunnande, vår flexibilitet och leverera bästa möjliga tak till dig. Låt oss bara veta dina önskemål och behov så sköter vi resten. Välkommen till oss på Nordprofil!

Hitta hit

Bragegatan 2 
974 36 Luleå

Kontakta oss

Jobb

Cookies

GDPR